Xhaferi në Tiranë fiton titullin “Doctor Honoris Causa”

/
1 min lexim

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot do të udhëtojë për në Tiranë ku nesër (25 nëntor) do i ndahet Titulli “Doctor Honoris Causa” nga Kolegji Universitar “Qiriazi” në Tiranë.

“Doctor honoris causa“ është vlerësimi më i lartë që Kolegji Universitar Qiriazi i jep figurave të shquara për kontribut në fushën kombëtare, ndërkombëtare, akademike, shkencore ose kulturore, si dhe lidhjes së tij të veçantë me këtë Universitet. Senati Akademik i Kolegjit Universitar Qiriazi

Previous Story

Kthehet furnizimi me ujë në Kiev, por jo në kapacitetet e plota

Next Story

Shtatë fitore radhazi

Latest from Blog