Komuna e Shtimes ia jep nga 100 euro 148 nënave lehona

1 min lexim

Për 148 nëna lehona që kanë aplikuar deri tani, janë ekzekutuar pagesat me shtesën prej 100 eurosh për fëmijët e posalindur në Komunën e Shtimes.

Lajmin e bëri të ditur kryetari i Komunës së Shtimës, Qemajl Aliu, i cili ka shkruar se mundësia e aplikimit vazhdon akoma.

“Inkurajojmë gjithë nënat e reja të aplikojnë. Shuma aktuale do ndikojë sadopak në zbutjen e obligimeve financiare të prindërimit”, ka shkruar ai.

Previous Story

​Kuleba: Rusia nuk është e interesuar për bisedimet e paqes

Next Story

Pse rënia e flokëve po prek kaq shumë femrat dhe cilat janë metodat e reja për ta luftuar

Latest from Blog