iCloud ka një problem serioz sigurie

Disa përdorues të iCloud raportuan probleme serioze me shërbimin i cili po korrupton video dhe ruan imazhe të njerëzve të panjohur. Përdoruesit postuan në forumet e MacRumors ku njëri prej tyre thoshte

Rezervimet në Airbnb arrijnë shifra rekord

Aibnb tha se kërkesa për udhëtimi preku nivelet rekord pavarësisht ngadalësimit ekonomike dhe rritjes së çmimeve. Afro 104 milionë netë janë rezervuar në platformë për periudhën Prill-Qershor, një rekord i ri për

1 2 3 78