Kush e vrau Xhemail Mustafën?

Vrasja e Xhemail Mustafës, shkrimtar, këshilltari i parë i Ibrahim Rugovës, ishte vrasja më e rëndë e pasluftës në Kosovë. Rugova ishte në një udhëtim zyrtar jashtë vendit. Me gjithë praninë e

Bashkimi Evropian, i mbushur me „injorant“!

Disa zyrtar të shteteve të BE-së, jo vetëm që janë të mjerë, mirëpo ishin edhe „spektator“, gjatë krimeve gjenocidiale, të kryera nga aparati shtetëror serb në t‘gjitha luftërat në Ballkanin Perëndimor dhe

Besimi dhe anti-mashtrimi nga qeveria

Refleksi aktual i qeverisë për të luftuar mashtrimin shpesh bën më shumë dëm sesa mirë. Dëmton besimin e qytetarëve me qëllime të mira, të cilët ndihen të padrejtë të mosbesimit, ndërsa qytetarët

1 2 3 217