Rizgjedhja e Erdoganit varet nga Damasku dhe Moska

Zgjedhjet turke do të zhvillohen në qershor. Për presidentin turk Erdogan, perspektiva nuk është e mirë. Një ndryshim në politikën siriane mund ta ndihmojë atë – dhe të favorizojë presidentin rus Putin.

1 2 3 496