Aktivitete javore në komunikacionit rrugor, Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan

3 mins read

Drejtoria Rajonale Gjilan, Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor dhe Stacionet Policore të DRP Gjilan gjatë periudhës kohore 29.07.2022 – 04.08.2022 kanë realizuar aktivitete në zonën e përgjegjësisë që mbulon shtatë komuna ku janë shqiptuar total: njëmijë e gjashtëqind e tetëdhjetë e pesë (1685) gjoba për kundërvajtje të ndryshme si: mos respektimi i shpejtësisë, tejkalim në vijë të plotë, drejtimi  nën ndikimin e alkoolit, drejtimi i mjetit pa patentë shofer, mos mbajtja e distancës, gjendja jo e rregullt teknike e automjetit, skadimi i afatit të regjistrimit, përdorimi i telefonave mobil, xhamat e errët, mos brezit të sigurisë (rripit) etj.

Gjatë kësaj jave nga Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor dhe Stacionet Policore në vazhdën e implementim i Planeve Operative ,,Sezoni Veror’’ dhe ,,Siguria në trafikun rrugor’’ janë ndërmarr aktivitete:

  • Hetim i gjashtëdhjetë e një (61) aksidenteve të komunikacionit me dëme materiale,
  • Hetim i njëzet (20) aksidente të komunikacionit me të lënduar,
  • Konfiskuar njëzet e pesë (25) patentë shofer;
  • Shqiptim i njëzet e tetë (28) kundërvajtjeve për vozitës të motoçikletave.

Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor dhe Stacionet Policore të DRP Gjilan kanë mbajtur dhe vazhdojnë të mbajnë pika të shumta të kontrollit të automjeteve me qëllim të prezencës sa më të madhe në terren dhe parandalimit të aksidenteve të komunikacionit rrugor, me theks të veçantë të aksidenteve me fatalitet.

 Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan, inkurajon mediat dhe qytetarët që për të gjitha kundërvajtjet që mund të shkaktohen në komunikacion, të njoftojnë Stacionin më të afërm të Policisë, apo përmes aplikacionit digjital “Lajmëro Policinë’’, E-mail: [email protected]  dhe numrat kundestarë:192; 03850807001.

Previous Story

Ukraina: Ashpërsohen luftimet në Donjeck, Rusia po planifikon ofensivë në Herson

Next Story

Tragjedia në Himarë dhe deklarata e Berishës, reagon ministri Çuçi: Jam përpjekur të flasë me veprime konkrete kundër fajtorëve

Latest from Blog