AAK: Komunat që udhëhiqen nga ne janë kampione!

1 min lexim

AAK thotë se komunat e Kosovës që udhëhiqen nga ta, janë kampione në secilën matje që është bërë deri më sot.

Postimi i plotë:

Komunat e Kosovës që udhëhiqen nga AAK-ja, janë kampione në secilën matje që është bërë deri më sot.

Kryetarët nga radhët e AAK-së, Ardian Gjini e Bashkim Ramosaj, Bali Muharremaj  e Smajl Latifi si dhe Zenun Elezaj, na bëjnë të mendojmë se ekziston mundësia që edhe në komunat tjera të kemi të tillë kryetar. Nuk është në pyetje individi, është vizioni i partisë, serioziteti dhe vlerat mbi të cilat është krijuar ajo.

Respekt për kryetarët e komunave kampione!

Previous Story

Ukraina kërkon shkatërrimin e urës në Krimea, Rusia ngrit pika kontrolli

Next Story

Fifi ka disa fjalë për dashurinë

Latest from Blog