Një supertalent në futboll si Diar Gashi!

Nuk është lojtar i ndonjë skuadre të famshme, por mund të bëhet në të ardhmen. Dhuntia dhe talenti janë dy cilësi që lindin por edhe perfeksionohen me kalimin e kohës. Ky është Diar Gashi nga Kosova, vetëm 14 vjeç e siç e shikoni edhe në video ka një sinkron  te jashtëzakonshëm me topin dhe ka shumë gjasa që pas disa vitesh ai të jetë një emër i madh në futbollin ndërkombëtar. Suksese Diar!

https://www.facebook.com/milazim.gashi.336/videos/2109414865984388/

x

Check Also

FC Kosova në München në sezonin e ri përforcohet me lojtarë të ri

Pas ngjitjes në një rang të lartë në Federatën e futbollit të Bavarisë, kryesia e ...

Njihuni me Shkelzen Bucollin, luanin që është shembull edhe për finlandezët (Foto)

E vërtetë që shqiptarët tashmë mund t’i gjeni në mbarë botën duke treguar punë e ...