Shefqet Krasniqi kundër hoxhallarëve të Maqedonisë, ja pse! (Foto)

Emisioni Super Sfida, i cili transmetohet në RTK, në vijim do të ketë një befasi për publikun, pasi musafIrët nuk do të jenë të zakontë.
Ky emision me natyrë argëtuese dhe garuese, kësaj here të ftuar do të ketë gjashtë hoxhallarë, të cilët do të garojnë në dy grupe kundërshtare.

E vecanta tjeter është se hoxhallarët janë 3 nga Kosova dhe 3 nga Maqedonia. Njëri prej tyre është edhe imami i Xhamisë së Madhe, Shefqet Krasniqi. Se cfarë atmosfere do të bëjnë hoxhallarët e trojeve shqiptare, mbetet të shihet! /pika.mk/

x

Check Also

Trevës së Pollogut i shtohet edhe një Hafiz i ri

Dashmir Bexheti nga fshati Orashë e epërme nga komuna e Jegunovcit është hafizi më i ...

Ministri i arsimit, Dr.Arbër Ademi, priti në takim nobelisten tuniziane, Wided Bauchamaui

Ministri i arsimit dhe shkencës, Dr.Arbër Ademi, sot ka pritur në takim nobelisten tuniziane Wided ...