Ngordh kanguri më i fanëshm në botë (FOTO)

Të gjithë e mabni mend kangurin i cili u bë i famshëm nga muskujt e tij.

Kanguri Roger nga parku kombëtar në Alice Springs në Australi, i njohur në rrjetet sociale për nga muskujt e tij të zhvilluar, ka ngordhur në moshën 12-vjeçare.

Roger u shpëtua nga Chris Barnes kur një nënë e një foshnje kangur u godit nga një makinë: të rinjtë u nxorën nga qesja dhe u transferuan në një pronë që më vonë do të bëhej një park i vërtetë kombëtar i quajtur Alice Springs Kennel Shelter.

Roger u bë një yll dhe kishte faqen e tij në rrjetet sociale.

x

Check Also

Trevës së Pollogut i shtohet edhe një Hafiz i ri

Dashmir Bexheti nga fshati Orashë e epërme nga komuna e Jegunovcit është hafizi më i ...

Ministri i arsimit, Dr.Arbër Ademi, priti në takim nobelisten tuniziane, Wided Bauchamaui

Ministri i arsimit dhe shkencës, Dr.Arbër Ademi, sot ka pritur në takim nobelisten tuniziane Wided ...