Zv.drejtori i doganave, Buçi në ndërimin e vitit viziton pikën kufitare në Tabanoc

Zv.drejtori i doganave të Maqedonisë, Irfan Buçi sonte në ndërimin e vitit ka qëndruar për vizitë në pikën doganore të Tabanocit për të parë rrjedhën e punës aty dhe pritjen e qytetarëve.

Puna të nderon! Edhe në natën e ndërrimit të moteve në krye të detyrës për t’i arsyetuar pritjet e qytetarëve dhe atij që na e dha besimin t’i shërbejmë qytetarit. Vizitë në pikën kufitare Tabanoc”, ka shkruar kështu mes tjerave Buçi.

x

Check Also

Zv.ministrja Elezi: Investimet kapitale për qytetarët e komunës së Gostivarit nga Qeveria

Zëvendës ministrja e financave Dr. Shiret Elezi sot ka marrë pjesë në inaugurimin e sallës ...

BDI sot cakton sekretarët e partisë

Në selinë e Bashkimit Demokratik për Integrim në Tetovë është duke u zhvilluar mbledhje e ...