Ish zv.kryeministri shqiptarë Flamurin kuq e zi e përdorte dhe në takim protokollare jo vetëm në zyrë

Flamuri është një nga simbolet me të cilët krenohet gjithësecili mirëpo shqiptarët në këtë drejtim duket se janë më të zjarrtë. Pikërisht në Maqedoni po ‘zhvillohet’ gjithmonjë një betejë se kush do shfaqet më mirë jo vetëm ditën e flamurit më 28 nëntor, por edhe në vazhdimësi ndërkohë që guximi shpesh mund të thuhet se shprehet edhe tek funksionarë të lartë shtetërorë shqiptarë të cilët nëpër zyrat e tyre mbajnë edhe flamurin kuq e zi krahas atij shtetërorë, por që guximi të jetë më i madh, shihet në raste kur flamuri kuq e zi zë vend të rëndësishëm edhe nëpër takime protokollare të niveleve të larta. E këtë nuk kemi pasur mundësi të shohim në shumë raste, e në disa prej fotove në vazhdim mund të ju shfaqim disa imazhe tek të cilat duket ish zv.kryeministri për marrëveshje të Ohrit, Dr. Festim Halili i cili ka pasur para vetes flamurin kuq e zi edhe nëpër takimet në fjalë, e pasiqë është 28 nëntori dita e Flamurit, këto raste guximi duhet të përmenden gjithmonë për të qenë motiv për gjeneratat tjera…

x

Check Also

Dega e BDI Gostivar: Taravari sot e pranoi publikisht se gaboi dhe shkeli ligjin, por sërisht vepron me avazin e vjetër

Veprimet dhe deklarimet kontraverse të Arben Taravarit, tashmë janë bërë mjet veprimi dhe komunikimi me ...

Zv.ministrja Elezi: Investimet kapitale për qytetarët e komunës së Gostivarit nga Qeveria

Zëvendës ministrja e financave Dr. Shiret Elezi sot ka marrë pjesë në inaugurimin e sallës ...