Linda Morina: Edhe une jam me Besë

Së fundëmi në rjetet sociale plas gallata në lidhje me një fotografi ku personi i cili njihet si objekt tallje dhe nënçmimi Linda Morina e që vetes i thotë këngëtare  shfaqet me një shall të lëvizjes Besa.

Ajo shkruan : edhe unë jam me Besë.

Portali pika.mk mëson nga burime të afërta me Lëvizjen Besa se për këtë fotografi degaraduesja e këngës shqipe Linda Morina ka marur shuma të majme parash nga kjo lëvizje vetëm për t’u fotografuar me një shall të kësaj partie.

Pas gallatës me Afrim Gashin  para ca ditësh si duket kjo lëvizje që nga fillimi po shkrin së qeshuri shqiptarët me gafat e sajë.

x

Check Also

Taravari tërheq buxhetin me rekomandim të VMRO-DPMNE dhe Mickocskit

Burime tona të afërta me koalicionin lokal ASH – VMRO në Gostivar, bëjnë me dije ...

Elezi: Me ndryshimet në Ligjin për tatimin mbi fitim vendosen kupona për donacionin në sport

Më shumë mbështetje për sportin nëpërmjet sistemit të bonave të donacionit, dispozita të reja moderne ...