Lehtësimi i procesit të bartjes së kufomave nëpër Europë e bën vetëm një kompani, mësoni detajet (Video)

Ndonëse është një nga shërbimet që gjithmonë ju duhen qytetarëve, kompania transportuese Atdheu ofron shërbime mjaft profesionale dhe cilësore të transportit të kufomave në mbarë teritorin e vendeve nëpër Europë.

https://www.facebook.com/astrit.salihu.33/videos/413020729113330/

Kjo kompani me seli në Düsseldorf të Gjermanisë ofron shërbimet e saja në gjitha shtetet në mbarë Europën, me qëllim të lehtësimit të lëvizjes së qytetarëve të cilët për të bartur një kufomë prej një vendi në një vend tjetër sigurisht që i duhet kohë, mund edhe një sërë dokumentacionesh ndërkohë që përmes kompanisë Atdheu këto shërbime janë një lehtësim bukur i madh për qytetarët.

https://www.facebook.com/atdheudusseldorf/

Linku i kompanisë për informacione më të hollësishme:

https://www.transport-kufomash.de/

Për të mësuar më shumë rreth shërbimeve të kësaj kompanie mjafton që të klikoni në linqet në vazhdim për të marrë informacione dhe detaje rreth transportit të kuformave nëpër mbarë vendet europiane.

19959378_1545908765444685_4179963966354706051_n

x

Check Also

Ministri i arsimit, Dr.Arbër Ademi, priti në takim nobelisten tuniziane, Wided Bauchamaui

Ministri i arsimit dhe shkencës, Dr.Arbër Ademi, sot ka pritur në takim nobelisten tuniziane Wided ...

Abedin Zimberi shëtiti Stojançe Angellovin në Likovë

Abedin Zimberi dhe Stojançe Angelov, si veteranë të luftës të konfliktit të vitit 2001, vendosën ...