Kanada miraton ligjin kundër islamofobisë – çdo qytetarë që kritikon Islamin do të ndëshkohet!

Pavarësisht nga fakti se shumica e 71% të kanadezëve e kanë kundërshtuar këtë masë të re, Parlamenti miratoi një projekt-ligj “M-103”, me një shumicë prej 201 ndaj 91.

Ligji i ri çon para ligjit çdo qytetar që kritikon Islamin me akuzën për “islamofobi” një krim për të cilin autorët potencialisht mund të përfundojnë në burg.

Peticioni në CitizenGo kërkon që ligjvënësit të ndalojnë një propozim kufizues kundër “blasfemisë” të nënshkruar nga 79,500 njerëz.

Screenshot_20180520-021800~2

x

Check Also

Trevës së Pollogut i shtohet edhe një Hafiz i ri

Dashmir Bexheti nga fshati Orashë e epërme nga komuna e Jegunovcit është hafizi më i ...

Ministri i arsimit, Dr.Arbër Ademi, priti në takim nobelisten tuniziane, Wided Bauchamaui

Ministri i arsimit dhe shkencës, Dr.Arbër Ademi, sot ka pritur në takim nobelisten tuniziane Wided ...