Bujar Osmani kandidati më i votuar për President

Sipas një ankete të realizuar nga Tv Telma me pyetjen

Nëse mbahen zgjedhjet presidenciale cilin kandidat do kishit votuar ?

Bujar Osmani ka mar 22.7 % të votave i ndjekur nga Imer Selmani me 20.8% dhe Teuta Arifi me 12.3 % të votave.

Ky rezultat dëshmon qart për punën dhe angazhimin e zv.Kryeministrit Osmani në avancimin e çështjes shqiptare në Qeverin e Maqedonisë.

Pika.mk

x

Check Also

Ministri i arsimit, Dr.Arbër Ademi, priti në takim nobelisten tuniziane, Wided Bauchamaui

Ministri i arsimit dhe shkencës, Dr.Arbër Ademi, sot ka pritur në takim nobelisten tuniziane Wided ...

Abedin Zimberi shëtiti Stojançe Angellovin në Likovë

Abedin Zimberi dhe Stojançe Angelov, si veteranë të luftës të konfliktit të vitit 2001, vendosën ...