BFI organizon pritjen “Bakllavaja e Bajramit”

Në Manifestimi tradicional “Bakllava e Bajramit” e organizuar nga Bashkësisë Fetare Isalem morrën pjesë krerët më të lartë të shtetit  zv.Kryeministri Bujar Osmani ambasadori amerikan Xhes Bejli si dhe ministra, ambasador, personalitete nga bota akademike dhe shumë personalitete tjera të vendit.

IMG-42a426acfd381aa3f7194c4723317a08-V IMG-cb043cdf49d335190fe17c78d35dca98-V IMG-7c755db22c6d875e1a9d0718004165dd-V IMG-f11d1b7ef35b78ba713762583a3ba61f-V IMG-42a426acfd381aa3f7194c4723317a08-V IMG-508379dff10e583858d0237d2a97af63-V IMG-07be2d79946da9cbfa4ec39635662b16-V

 

x

Check Also

Elezi: Me ndryshimet në Ligjin për tatimin mbi fitim vendosen kupona për donacionin në sport

Më shumë mbështetje për sportin nëpërmjet sistemit të bonave të donacionit, dispozita të reja moderne ...

Dega e BDI Gostivar: Taravari sot e pranoi publikisht se gaboi dhe shkeli ligjin, por sërisht vepron me avazin e vjetër

Veprimet dhe deklarimet kontraverse të Arben Taravarit, tashmë janë bërë mjet veprimi dhe komunikimi me ...