Teknologji

iCache, një tjetër aplikacion modern ku mund të gjeni muzikë e video (Instruksion)

Një aplikacion shumë modern dhe i lehtë për të gjetur muzikën e preferuar por edhe video qoftë nga rrjetet sociale Youtube, Facebook, ëhatsapp e të tjera mund të gjeni edhe në iCache. Mjafton të shkarkoni atë në telefonin tuaj dhe gjithnjë mund të keni me vete muzikën e shijes tuaj. Po si bëhet shkarkimi i saj, instruksione edhe në gjuhën ...

Read More »

Telefoni i ri Samsung sjell risinë që do t’ju lërë pa fjalë

Lançimi i Samsung në ditët e ardhshme mund t’ju lejojë të bëni lëvizje të ngadalta si kurrë më parë. Samsung Galaxy S9 do të shfaqë një aparat fotografik që ju lejon të filmoni në 1000fps (korniza për sekondë) për videot me super ngadalësim. IPhone 7 ofron 240 fps, kështu që videot e bëra me telefonin e ardhshëm Samsung do t’ju ...

Read More »

NASA: Sonda hapësinore e ESA-s ka krijuar një gropë të cekët në Mars

Një pamje me rezolucion të lartë, e marrë nga një satelit orbital i NASA-s në Mars, tregon se sonda hapësinore “Schiaparelli” e Agjencisë Hapësinore Europiane (ESA) ka hapur një gropë të cekët kur goditi sipërfaqen e planetit të kuq javën e kaluar. “Schiaparelli” ishte pjesë e misionit “ExoMars 2016” të ESA-s, që vendosi satelitin “Trace Gas” në orbitën e Marsit ...

Read More »